Chrome Pointer

The Pathless

   Jag har fortfarande knappt någon röst efter min förkylning och nu är den obefintlig efter att jag nyss vrålat rakt ut. Satt och slösurfade på Instagram och kollade igenom Playstations Instastories då jag plöstligt såg "Giant Squid". Det är utvecklaren av ABZÛ. OCH DE HAR ÄNTLIGEN SLÄPPT EN TRAILER FÖR SITT NYA SPEL!
 
 
   Det känns som att det här är rätt mycket mer actionpackat än ABZÛ, men jag vet ju att jag måste ha det ändå, hehe. Det som gör mig lite nervös är att det bara är bekräftat till PS4 just nu, och jag har inte ens en tv. Hoppashoppashoppas att det släpps till PC också, eller åtminstone Nintendo Switch... ABZÛ finns på PS4, PC, Xbox och Nintento Switch, så det finns ju ändå hopp.
 
   Så taggad på att se mer från spelet!






Lilly Underwood

Men hallå, det där såg ju ascoolt ut! Dessutom är fågeln nog något av det sötaste jag sett.. Hoppas verkligen det kommer till Switch, annars blir jag ledsen xD

Svar: Eller PC... Hehe
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.