Chrome Pointer

Nya beställningar

   Min datormus har gått sönder, så jag har de senaste dagarna surfat runt efter en ny. Jag har haft ögonen på ett par stycken för min datormus är OTROLIGT sliten och jag har vetat ett tag att det är dags för en ny, men just nu är den så svår att använda att jag MÅSTE ha en ny. Idag har jag en SteelSeries Rival 300, och jag har beställt en SteelSeries Rival 600. Jag har lite extra pengar just nu, och jag kände att jag lika gärna kunde köpa något jag verkligen ville ha om jag nu ändå skulle byta upp mig. Jag hade först tänkt köpa en ny 300, men de är typ slutsålda överallt så nu bidde det så här.
 
   300 (min nuvarande) till vänster, 600 (den jag beställt) till höger. Jag har HELT slitit igenom gummit under de två sidoknapparna på 300 så tummen vilar mot plast, och scrollhjulet är helt trasigt.
 
   Då jag ändå var igång klickade jag hem ett nytt tangentbord också. Det är inte direkt något fel på det jag har, utan det är mer detaljer som gör att jag skulle vilja byta ut det. Det nya jag köpte har RBG lights, så nu kommer jag kunna färgkoordinera hela min setup. Kommer bli GRYMT! Jag går från ett Logitech G105 till ett Logitech G910.
 
   Mitt nuvarande G105 uppe, mitt kommande G910 nere. G105 har två olika ljusstyrkor och lyser bara i blått, och jag tycker ljuset är för svagt. Egentligen var min plan från början att ha RGB, men sen blev det inte så av någon anledning. På G910 kan man ändra färg på varje tangent separat om man vill och jag gillar de separata knapparna för musik. Min mamma får mitt G105 medan jag får hem min nya bebis.
 
 
   Nu väntar jag med iver på att få hem de här båda, och särskilt datormusen krisar eftersom jag just nu inte ens kan zooma i Photoshop, haha. Jag beställde båda från CDON (Tydligen är jag pluskund där??? Har NOLL minne av att ha signat upp mig på det haha men yay fri frakt), men de kommer i separata paket eftersom CDON numera inte har allt på ett lager utan verkar... typ köpa in och sälja vidare? Fattar inte riktigt. Vi får se när de här dyker upp!






Meja Crazyrock

Ååh! Nice med ny mus, har själv en Rival 310 och trivs jättebra med den, kollade på 600 men blev en 310 då jag skulle ha lite andra saker också!

Svar: Jag funderade lite på 310! Sen kände jag att jag lika gärna kunde slå på stort eftersom jag ändå har ekonomi för det just nu, haha x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.