Chrome Pointer

Långa skrivstunder + tv-jakt

   Jag skriver inte så väldigt mycket längre (eller rättare sagt, jag skriver inte så mycket EGNA grejer längre. Under arbetstid gör jag ju typ inget annat än att skriva haha), så att sitta och skriva blogginlägg och videomanus igår kväll var sjukt kul även fast det tog ett par timmar. Dels har jag börjat sammanställa året i mitt årliga "Det här hände det här året i SSO"-inlägg, dels skrev jag manus på en video jag ska ha som projekt under den lilla ledighet jag har över jul och nyår. Jag är lite ledig pga röda dagar, men annars ska jag jobba så jag ska försöka vara effektiv medan jag är hemma.
   Jag jobbade faktiskt på ett topplistemanus för några månader sedan, men i just den vevan släpptes Hästräddningsranchen och "sabbade" hela mitt manus, haha. Måste gå tillbaka och flytta runt och tänka om. Det är en topplista jag ser jättemycket fram emot att släppa, men jag måste verkligen skriva om typ... allt.
 
   På tal om något annat, min mamma har helt omotiverat börjat jaga runt efter en tv åt mig. Jag tittar visserligen inte direkt på tv och har inte gjort på många år (vilket kanske är tur också - vet ni hur dyrt det är att ha ett abonnemang för tv?!), men däremot ser jag mycket fram emot att kunna spela tv-spel. Jag har mitt kära Nintendo Switch som jag spelar nästan dagligen (bussresorna till stan känns så mycket kortare då man spelar spel samtidigt), men det vore riktigt kul att kunna spela det på en större skärm. Sen har jag också FÅTT ett Nintendo Wii från en kollega som ville göra sig av med det. Hur gulligt?! Hon skickade med en drös spel som hon gissade att jag skulle gilla också, medan hon skänkte resten till spelhörnan på jobbet. Jag är hur taggad som helst på att få chansen att testa alla spel, men jag fick också med Wii Sports Resort, som är ett spel jag saknat så sjukt mycket sedan tiden då jag hade Wii själv som yngre. Jag vet inte om ni spelat det någon gång, men spelet där man utforskar hela resortön som ett litet flygplan är på riktigt ett av mina favoritspel ever. Längtar så efter att få köra det igen! Sen kanske jag går på jakt efter begagnade hästspel till Wii, för hallå, HÄSTSPEL?! I want. Jag vet att min pappa köpte ett par hästspel till mig för Wii för massa år sedan så tekniskt sett äger jag några stycken, men eftersom vi inte har någon kontakt längre tänker jag inte direkt åka förbi för att försöka gräva fram mina spel.
   Just nu ska jag alltså lista ut hur mycket pengar jag tycker är värt att lägga på en tv, och sen behöver jag hitta en passande tv-bänk som får plats i mitt lilla vardagsrum. Jag har hittat ett par som jag gillar jättemycket, så nu är allt en ekonomifråga. Tacksamt nog har månaden december rullat förbi jättefort och min ekonomi ser förvånansvärt bra ut (särskilt eftersom det är löning idag, haha). Praktiskt då man är mathoarder som jag är och fyller frysen och skafferiet med mat - det enda i matväg jag köpt under hela månaden är mjölk x)
 
BESTÅ Tv-bänk med lådor IKEA Lådorna stängs tyst och mjukt tack vare den inbyggda mjukstängande funktionen.
   Här är en av tv-bänkarna jag är intresserad av, från IKEA. Om jag köper den här tror jag dock att jag köper andra fötter till den, tyckte inte att de där var supersnygga. Men det är faktiskt rätt spännande att se lägenheten falla på plats steg för steg!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.