Chrome Pointer

Är det över snart?

   I år har jag inte ens försökt ge mig själv lite julkänsla. Har varit JÄTTESKÖNT! Julen är för mig lika med stress, ångest och att inte räcka till, och att kunna komma hem till min bubbla där högtiden bara inte existerar är guld värt. Alla "barn" i min familj (alltså jag och bonussyskonen) är alla skilsmässobarn och syskonen firar med sin mamma på julafton, så vi "firar" idag. Min mamma håller alltid i en större fest hemma hos sig efter att familjen först samlats en stund, men i år har jag till min stora glädje ett eget boende att gå hem till istället, eftersom jag bara inte står ut med att tvångsumgås med en massa människor jag inte känner eller har något gemensamt med. Hur underbart?!
 
   Nu har jag varit lite halvledig i ett par dagar (har sprungit fram och tillbaka mellan mig och mamma för att umgås med min stackars arma mormor lite då hon varit på besök) och jag har hunnit preppa en hel DRÖS med videor. Inte nog med att det är skönt att ha tre-fyra veckor då jag inte behöver tänka så mycket på ett par videoserier, utan då har jag istället tid att lägga på annat. Igår började jag med en rätt stor video som kommer kräva MYCKET redigeringsjobb, och jag har inte ens hunnit klippa klart voice overn, haha. Ska bli jättekul att börja klippa "på riktigt", tror att den videon kommer bli nice.
 
   Visst ja, jag spelade klart Let's Go Eevee! häromdagen! Jag klådde faktiskt Elite Four då jag satt på tunnelbanan på väg till stallet (jag och Siri Moonbear var nämligen ute i skogen häromdagen och förfrös fötterna på varsin häst, det var episkt) så nu försöker jag färdigställa mitt Pokédex så jag kan få en Shiny Charm. Det är ju bara 151 Pokémon, så svårt kan det väl inte vara? (Okej, Mew kommer bli ett problem haha - måste man ha en Mew för att vara "klar" eftersom den är omöjlig at få via normalt gameplay?) Jag har alla legendaries kvar också, förutom Articuno som jag förvånansvärt nog fångade väldigt fort. Känner lite skräck inför Mewtwo, haha. Tror jag vet vad min Master Ball ska användas på x)
   Helt klart värt spel, btw. Jag har aldrig spelat igenom Kanto tidigare (bortsett från genom Johto-spelen), och även fast jag tycker att storyn är rätt svag (helt plöstligt bara drar Giovanni och jag är fortfarande inte helt säker på vad farao hans mål var med att försöka sno Pokémon?!) så är Kanto oerhört vackert och det känns väldigt trevligt att spela igenom. 10/10 recommend om ni har ett Switch! Det är nog det lättaste av de Pokémonspel jag spelat, tror jag, så om ni aldrig har spelat Pokémon tidigare tror jag det här är en bra inkörsport. Dock har det några stora förändringar jämte "vanliga" Pokémonspel, så det kan vara bra att tänka på.
 
   Det var allt för mig och nu ska jag vara barnvakt åt ett par undulater i ett par dagar, så jag ska iväg och se till så att de har mat och vatten. Jag må avsky julen, men jag hoppas åtminstone att alla ni har haft eller kommer få en trevlig ledighet!
 
   Den här bilden från Lantern är det närmaste jag har till en vinterbild just nu!






Haley

Mew behövs inte för att klara hela pokedexen har jag läst. Sen tror jag att jag har hört att masterball inte funkar på mewtwo så kolla upp det innan du råkar slösa bort den!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.