Chrome Pointer

Nygammal video

   Corinne ♥
 
   Här är ännu en gamling! Nu börjar jag få slut på de här videorna, hehe... inte så många kvar. Känns bra ändå, det bara kliar i fingrarna och jag vill göra nytt. Så himla svårt att hitta tiden för det bara! Vet verkligen inte om jag kommer kunna skapa något alls innan jag flyttar. Något jag gjorde idag var att starta upp ett konto i Asana, som är ett program för project managing. Har använt det i arbetslivet och tycker det är lite trassligt, men känns som att det är bra träning att använda för att hålla koll på mina sociala medier. Jag är t ex expert på att glömma bort att lägga till End Screen-element i mina videor, och i Asana kan jag göra checklistor för varje video så jag kan checka av allt jag gjort för att inte glömma såna där grundläggande saker.
   Nu är det slut på dagens rant och här har ni videon!
 






Stina Prettysten

Hej! Vet inte om det står i något inlägg men när du gör sådana här redigeringar använder du musen för att rita eller en ritplatta? Med ritplatta menar jag en sån där man ritar med en ” penna” på en platta och så kommer det man ritar upp på datorskärmen. Du gör så fina redigeringar och jag ÄLSKAR verkligen din blogg❤️❤️

Svar: Informationen finns både inne i videon samt i länken "Svar på vanliga frågor" i menyn till väster. JA, jag använder en ritplatta.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.