Chrome Pointer

Lusitanodags!

   Officiell bild från Star Stable
 
   Då var Star Stables senaste häst här! Vad tycker ni om den? Jag har faktiskt gjort ett hästbyte - egentligen vill jag nog helst behålla de hästar jag tidigare köpt så att de inte behöver byta ras på dem (även fast jag funderat på att byta ut Oldenburgaren Freya mot en Hannoveranare i samma färg), men det är dags för min Andalusier Moony att säga tack och gonatt och få ersättas av den bruna Lusitanon. De har NÄSTAN identiska färger och det känns inte som att det är en särskilt stor chans att det inom kort kommer en uppdaterad Andalusier som ska få exakt samma färg.
 
   Vad jag tycker om hästen? Den är superfin! Jag har dock aldrig varit ett Lusitano-fan direkt, sure att man kan uppskatta rasen men jag har aldrig liksom spetsat öronen då folk börjat prata om hästen. Det här är en väldigt efterfrågad häst och det är alltid kul då efterfrågade hästar når spelet. Piaffanimationen behöver vi knappt prata om tycker jag, haha, den är så perfekt att det inte finns något att anmärka alls ;) (Vet att vissa tror att det är en passage. Det är en piaff. En piaff ska utföras på stället och röra sig mycket lite framåt men ALDRIG bakåt. Lusitanons piaff rör sig framåt för att det ger den en mer naturlig rörelse i spelet och det tillåter att man kan göra typ-piaffpiruetter utan att det ser helknas ut!)
 
   Officiell bild från Star Stable







Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.