Chrome Pointer

"Gamla" Blaze

   Jag har ju haft svårt att hitta på ett namn till min nya nordsvensk som jag hämtade hem från appen Star Stable Horses, men i helgen kom jag fram till att Blaze var ett bra namn. Det efter att jag gjort en lista på alla hästar jag äger på Esme just nu och gett hästen kodnamnet "Bläsen" så länge, och sedan insett att jag faktiskt inte behöver trassla till det hela så mycket, haha. Jag gjorde ju en liknande grej med hästen Sweetie, som ju är baserad på en häst jag känner som heter Gullan.
 
   Just för att hästen behövde ett till namn på grund av Star Stables namngivningssytem blev det Old Blaze - inte för att jag känner att Blaze är särskilt gammal, utan mer en gammal själ. De enda hästarna jag just nu använder i spelet har länge varit antingen Lucifer eller Blaze, haha, men killarna får nog båda en semester idag då det kommer nya hästar!
 
   Esme och Blaze, som nu äntligen har ett namn!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.