Chrome Pointer

Ny video!

  Medan jag kutar runt och fixar en massa grejer idag kan jag bjuda på min senaste video! Det kändes inte mer än lämplitg att se till att spela in James skattjakt på film ytterligare en gång, särskilt på engelska, för att förhoppningsvis hjälap några av de som tycker att uppdragen är riktigt svåra. Den här videon ligger alltså på min engelska YouTube-kanal.
 
   Och, innan någon frågar, Esme är level 11 för att jag spelade in det här på mitt amerikanska konto!
 






Malin

Hej. Hittade inget att inlägg att fråga detta men. Kan man ladda ner penslar till mediabang PRO. Om du vet. I sön a fall skulle jag bli jätte glad om du kunde länka en sida. För tycker dina bilder blir jätte fina.

Med vänlig hälsning, Malin

Svar: Har aldrig hört om Mediabang så jag kan tyvärr inte hjälpa till!
Esmeralda Silverforce

Malin

Har tänkt ladda ner ginp. Är det en bra app? Finns det penslar till gimp. Tack för svar.


Med vänlig hälsning, Malin

Svar: Jag kan inget om Gimp, sorry!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.