Chrome Pointer

Någon blev lite äldre

   Jag gillade verkligen Leonardo som karaktär redan i Star Academy - jag vet inte riktigt varför, för han gjorde inte särskilt mycket, men han när nog en sån där karaktär som man bara gillar!
 
   Brittany och Leonardo i Star Academy
 
   Sen kom han slutligen till SSO, och man ser ju tydligt att det gått några år sedan SA! Han har gått från blond till gråhårig, men annars ser han rätt fräsch ut och jag älskar hans animationer x)
 
   Leonardo som han ser ut idag
 
   Det här gör ju återigen att man undrar lite över tidslinjen mellan SSL, SA, Star Stable och SSO. Som om man inte var förvirrad nog över syskonen Summers som alla ger olika dödsdatum för sin far (som enligt Courtney lever och mår alldeles utmärkt)...


Cecilia Gladefield

Ja klurigt det där! Undrar hur gamla ödesryttarna är? xD Det har ju gått några år sedan Starshine Legacy men hur många är frågan. Samt hur gamla var de i Ssl egentligen? xD Familjen Summers är verkligen en stor gåta..Hoppas verkligen på att vi får svar om pappan någon dag. Tänk om det blir någon stor plottwist att han är en hemlig spion som man känt sedan länge, tänk om han är rådsmannen eller t.o.m Avalon?:P Han kan ju oxå ha förändrats en del genom åren ^^'

Svar: Hahah det vore ju rätt intressant om han bantat ner sig och skaffat druidkåpa
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Kanske är det den ökade pandoriska energin som ändrat tidslinjen/rna

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.