Chrome Pointer

Här går det som det går

   Idag kom jag hem sent och sen kom jag på att Apple skulle komma med sitt announcement om kommande produkter, så jag har hängt framför deras livesändning på YouTube ett tag. Är det dåligt att jag bara vill kasta iPhone X genom fönstret och istället hypar sönder över att vi kommer få en emoji med stjärnformade ögon?
 
   Jag har inte riktigt kommit in i att blogga efter sommaren, men det är nog rätt uppenbart, haha. Är så trött hela tiden så det blir liksom inget av, och helgen var tuff dels pga sjukdom och dels pågrund av tråkigt besked jag fick. Just nu lägger jag lite extra krut på att få igång min nya YouTube-kanal, och i helgen flyttar jag till en kompis för att ha hand om hennes katter i en vecka så då blir det segt pga det också. Sen blir det skärpning Esme, nu kan man inte ligga på latsidan längre! Bloggning är något jag älskar och skrivande är något jag behöver för att må bra, så nu börjar det bli dags att hoppa in i business mode igen.
 
   Som det är just nu är jag fortfarande inte 100% frisk, men det är Comic Con i helgen och jag har inte tid att vara sjuk! Nu satsar vi - det här blir en grym vecka!
 
   Bild från Horsez: Ranch Rescue






Vilda Hawkheart

Härlig inställning, så det ska va! Jag hoppas verkligen att du får en grym vecka :)

Filipa

Det är klart det ska bli en grym vecka, det bestämmer vi! Älskar din blogg, men för vår skull måste du inte skynda, kör i gång när du känner dig redo! Ha det bra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.