Chrome Pointer

Effektivt, javisst!

   Den här helgen har jag hunnit med att spela in åtta videor, vilket är väldigt skönt. Nu kan min kanal överleva även om jag inte hinner spela in på mer än en månad! Jag hoppas dock kunna fortsätta redan nästa helg och jag har två manus att spela in idag också innan familjen kommer hem igen och börjar hemsöka mig. Stressigt? Lite. Effektivt? Väldigt! Det är galet mycket jobb med allt det här, men i slutänden är det värt det. Utan det här skulle jag t ex inte kunna köpa en ny dator...
 
   I övrigt har jag inte så mycket att komma med. Jag spelade igenom de nya uppdragen i SSO igår och gillade dem verkligen! De var ju inte spektakulära, men rätt nytänkande och fulla av humor. Sen gick jag ju upp i level 21 också, men det är redan nämnt. Jag fotade lite under uppdragen så jag ska gå igenom bilderna då jag har tid för att se om det finns något spännande att ta upp som jag inte minns just nu.
 
  Esme och Athos






Filipa

Hoppas du lade märke till att det snurrade jordekorrar runt G.E.D-snubbens huvud istället för stjärnor när han hade kraschat, höll på att dö av skratt när jag såg det 😂 Får se om James lyckas starta en ny trend med den där jordekorre-tröjan, hittills har jag sett några som ridit runt med den...😏💗

Svar: Haha jodå!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.