Chrome Pointer

Nytt pack!

   Just för att Halloween står runt hörnet hade The Sims 4 rea på sitt Halloweenpack - det kostade 49 istället för 99. Jag slog alltså till! Det var mer värt än jag trodde det skulle vara, fanns rätt mycket grejer i packet som jag gillade. Riktigt nice though, nu hoppas jag på att det ska bli rea på de tre stuff packs jag inte har - har så himla mycket utgifter innan året är slut och jag MÅSTE ha Cats & Dogs då det släpps x)
 
 
   Här har ni alltså alla The Sims-pack jag har idag!
 
 
   Btw, ni kanske märkte att jag laddade upp hela tre videor igår, en på min engelska kanal och två på min svenska. Jag försöker dels komma igång med att posta igen och dels bli av med lite filer jag inte vill ha någonstans på datorn, så det blir lite mycket nu, heh. Idag ska jag se om jag kan installera en hårddisk (vilket jag inte gjort på x antal år och det är väl inte överdrivet svårt men jag behandlar min dator bättre än mig själv just nu) så kanske jag kan sätta igång med större inspelningar sen...


Selma Icechlid❤️

Älskar dig😘😘

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.