Chrome Pointer

Mitt fina The Sims-hus

   Jag kommer dela bilder från huset jag byggde under förra veckan och gå in på det mer i detalj för att beskriva hur och varför vissa grejer ser ut som de gör - men här har ni videon då jag går igenom hela huset inklusive trädgård!
 
 
 
 
   Om saker går som tänkt kommer det någon gång idag upp en video från min spökjakt i SSO. Den ser inte ut som jag brukar göra mina videor eftersom jag inte kunde spela in något med mikrofon igår, men videon bör vara till hjälp för de som väntat på den i det syftet. Och jag måste bara säga nu också - vilken ENORM skillnad det är på videokvalitén nu jämfört med innan! Det är så mycket lättare och roligare att klippa videor i Vegas Pro 15 jämfört med Sony Vegas Pro 13, det är så mycket mer praktiskt, och jag har valt samma grundinställningar i renderingen som jag alltid har haft men det är en sån galen skillnad från tidigare. Datorn pallar också att hålla FPS jämnare och högre än den gamla, vilket är så himla skönt - och igår medan jag renderade ut en annan video satt jag och spelade SSO och kunde, hör och häpna, både levla och chatta! Medan Vegas jobbade för fullt!! Har aldrig hänt förr, haha. Jag hann till och med glömma att Vegas tuggade i bakgrunden eftersom allt fungerade precis som vanligt. Är så van vid att ha en dator som inte orkar med någonting alls så det här är himmelriket x)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.