Chrome Pointer

Wooo nya högtalare!

   Mina högtalare till datorn har varit sjukt dåliga hur länge som helst och igår köpte jag nya. Tro min förvåning då jag fick ett sms från PortNord(!) tidigt i morse som bekräftade att paktetet var redo att hämta vid min lokala matbutik? Det hade inte ens gått 24 timmar! Snacka om bra service!
 
   Jag köpte Bose Companion 2 Series III som kostade 1090 hos MediaMarkt. Tyvärr var de inte med i Black Friday-kampanjen, men jag köpte ändå. Jag har använt dessa högtalare förr och därför var det ett tryggt val som jag kände till. Är det världens bästa högtalare? Troligen inte, men jag kan inget om högtalare och jag är nöjd med köpet ^^
   Då jag kopplade ur mina gamla kunde jag faktiskt se modellnamnet på baksidan av dem, så jag passade på att Googla fram hur gamla de är eftersom jag är säker på att de kommer från stenåldern. Och jag hade rätt, de var från 2004(!). Jag fick ju dem från en gammal familjevän som lämnade dem hemma hos oss och sen tyckte att jag kunde få dem när vi försökte lämna tillbaka dem, hehe... skönt att ha mina egna nu, är jättenöjd!
 
   Mina nya högtalare!


Filipa

Härligt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.