Chrome Pointer

Värsta buggen just nu

   Det finns ju några buggar som glidit in i spelet i och med de nya spelaranimationerna, och jag är irriterad på en av dem - det att spelaren sitter så otroligt långt bak på vissa hästar. Min favorithäst i spelet (förutom Ash förstås, han är ALLTID bäst) är just nu Pintoaraben och man "kan" inte ha sadel på den eftersom man sitter så knasigt. Det är så synd och jag hoppas verkligen att det fixas snart, jag vill ju helst använda min fina Pintoarab Lucifer typ hela tiden men det ser så knäppt ut... :(
   En annan grej dock, det är att det var så få buggar efter den där enorma uppdateringen! Jag hade nog förväntat mig att hitta mer "trasiga" saker än jag gjort, särskilt eftersom teamet faktiskt gick ut med en heads up innan uppdateringen. Visst att det varit fix med att förbättra animationer, men jag trodde nog att det skulle vara fler saker som typ buggade sönder. Om bara positionen på häst fixas kan jag utan minsta klagomål överleva med resten (som att fisket inte fungerar just nu - eller det gjorde det åtminstone inte sist jag provade eftersom man inte kan se flötet försvinna under vattnet).
 
   Även barbacka sitter man förstås vääääldigt långt bak... Men hästen är så snygg ♥






Delfina

Om man sitter still på hästen kan det glitcha til i en millisekund. Många spelare har fångat det på bild (jag hinner aldrig i tid hahah), men det är väl det enda direkt glitchiga jag märkt av.

Filipa

Jag har inte märkt så många buggar/fel, det enda är typ att man sitter långt bak på hästar av arabmodell och att benet syns genom stöveln. Skulle önska att de ändrade när man skötte om sin häst så att hon inte borstade mothårs, och att hon faktist kratsade på hoven och inte på benet, och kanske att hon höll arkeologihackan med båda händerna, men i övrigt tycker jag det är bra! Tycker avsittningen blev sjukt mycket bättre nu när den fixades till, bra jobbat SSO!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.