Chrome Pointer

Vad tror ni?

 
 

We’ve heard that this Wednesday is gonna be wild...! 😏🐎 #GoWild

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) Nov 20, 2017 kl. 7:27 PST

 
 
   Jag tror att det är dags för en vildhästfunktion, alltså att man kan dölja sin ryttare/bli sin häst på något sätt. Vad tror ni att det är?


Fiona Underland

Ja, så populär som den buggen är skulle jag inte vara förvånad. :)

Filipa

Det skulle det kunna vara, vet inte om jag skulle använda den så mycket men en del älskade ju buggen så de kommer säkert uppskatta den jättemycket! Vilken häst är det förresten som springer där bak? De två andra ser jag ju: en hannoveranare och en pintoarab, men den tredje som är mörk kan jag inte riktigt placera... Har minne som en dement guldfisk, troligen är det väl en häst som jag bara ”aha, såklart” när nån säger det, men just nu står min hjärna still...

Svar: Tror det är svarta eller mörkbruna engelska fullblodet!
Esmeralda Silverforce

Delfina

Tror nog också att det är en vildhästfunktion! Många har önskat det så det gör mig inte särskilt förvånad.

Lilly Underwood

Jag har personligen ingen nytta av en vildhästfunktion, men kul för de som tar bilder och gillar att leka runt i spelet. I övrigt hoppas jag verkligen inte att det kommer kuta runt lösa hästar i Jorviks städer. Hmm. Är skeptisk, men vi får se!

Ellie Archson

Hmm jag kan tänka mig att det är på särskilda platser knappen kan aktiveras som utanför samhällena, typ så som urhästarnas magi fungerar. Antingen det eller att de tar tillbaka detta med pulver som vid Halloween (har för mig att de sa att det skulle komma mer i fortsättningen?) och att vi får ett "vildhästpulver" eller något liknande.

Charlotte K

Gissar också på en dölja spelare- funktion, men att det kommer att vara som dölja hatt- funktionen att alla andra ser din spelare.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.