Chrome Pointer

Uppdatering idag!

   Onsdag igen! Jag börjar fundera på om jag borde ta semester nu snart. Har 18(!) dagar kvar att ta ut, kommer ju inte hända haha... men vore himla praktiskt att dra nytta av så jag kan få spela spel och kanske äntligen spela in några videor igen...? Den senaste videon jag spelade in till SSO Ride Through var under Jorvik City Fashion Week och det enda jag egentligen kunnat spela in på nytt efter det var första episoden av Starshine Legacy som jag drog igenom på några få timmar.
 
   Är väldigt nyfiken på vad som händer i SSO idag, har ni några gissningar på vad det kan vara?
 
   Bild från sommarens äventyr i Pandoria


Filipa

Jag gissar (och hoppas!) på nya frisyrer, även om nya kläder också skulle vara kul.

Smulan

Passa på att ta ledigt i samband med Mistfall när det kommer! :D Haha, Ska ju komma i December, kanske kan kombinera med julen! :D

Paula Lowball

Jag tror nog att det kommer nya frisyrer och kläder på samma gång (alltså idag) och jag längtar super mycket!!

Lilly Underwood

Ta lite ledigt och spela! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.