Chrome Pointer

Tjo där!

   Jag har haft en händelserik dag med bland annat två timmar på akuten (hade inte råkat ut för något, på mitt lokala sjukhus är det där man får sitta och vänta på sin läkare om man har bokat tid) där jag fick lyssna på några av områdets original som höll hov och gjorde allt från att ropa tips om hur man mest effektivt kan vaccinera sig till förbipasserande till att ringa och felanmäla hissar och nästan skicka hissteknikerna till fel sjukhus.
 
   Eftersom jag misstänkte att jag skulle behöva sitta ett tag på sjukhuset tog jag ledigt idag så då jag var klar med sjukhus och vilseåkningar i kollektivtrafiken och allt som nu hänt idag åkte jag hem och passade på att spela in ett par videor. En kommer upp senare i veckan på svenska kanalen (har tänkt mig torsdag morgon) och den andra som sparas ut just nu kommer någon gång mitt i veckan på den engelska kanalen efter helgen. I morgon släpper jag en video var på BÅDA kanalerna, hör och häpna. Ibland så! Håll utkik där om ni är intresserade.
 
   I helgen spelade jag igenom hela spelet Ostwind (hästspelet från Steam) och jag spelade rätt mycket Unravel också. Det som fortfarande stör mig är att jag inte har Pokémon UltraSun/UltraMoon, hehe. Jag hade ju bestämt mig för att det inte skulle bli några nya spel, bara Pokémon - istället slutade det med att jag INTE köpte Pokémonspelen och istället köpte elva spel på Steam. Elva. Well done Esme...
 
   Yarny från Unravel är bättre på att balansera på små smala trädgrenar än vad jag är på att balansera min ekonomi nu innan julen, hehe... Till mitt försvar kostade mina elva spel mindre än vad TVÅ Pokémonspel hade kostat!






Aleandra

Hej! Jag undrar om du kan skicka ut videor lite oftare?

Svar: Jag har tur om jag kan spela in nya videor en gång i månaden så nej, det är inte möjligt.
Esmeralda Silverforce

Filipa

Ibland blir det inte som man har tänkt sig😂 Unravel verkar som ett jättehärligt spel, finns det en chans att du spelar igenom det på Youtube? Alltså inte just precis just nu utan om du någon gång får tid och känner för det. Ser så fint ut av det jag fått se på dina bilder, älskar grafiken!

Svar: Yes, hade planerat att dra igenom hela! Tror dock chansen är stor att jag inte gör en voice over på det, åtminstone inte på den engelska kanalen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.