Chrome Pointer

Söndag

   Idag har jag spelat lite spel i lugn och ro och spelat in ett par videor som ska släppas framöver på nytt eftersom de första inspelningarna blev riktigt dåliga. Känns jätteskönt att ha det klart! Väntar nu på att VEGAS ska rendera ut en av dem och sen kan jag börja klippa mer. Jag hade tänkt få ut två videor typ på onsdag, och de är i princip färdiga och jag måste bara göra lite finslip.
 
   I morgon är jag ledig, men jag har tagit ledigt enbart på grund av tråkiga grejer, hehe. Först ska jag på lägenhetsvisning (står jättelångt ner i bostadskön och lär inte få den trots att jag blivit kallad, men om man blir kallad på visning måste man dyka upp) och sen ska jag åka raka vägen hem till det lokala sjukhuset. Har haft lite besvär med en grej under någon vecka och vill kolla upp det istället för att gå runt med ångest och undra vad det är. Då jag är klar med allt kommer det ha blivit så sent att jag inte hinner åka till jobbet innan alla andra åker hem, så jag tog ledigt istället. Veckan kommer fyllas upp med grejer snabbt nog ändå, för bästa Genevieve Nightbard gästar äntligen Stockholm så det drar sig väl till klubbträff med Siri Moonbear och Lottie Snowborn om vi får ihop gruppen, och sen är det Sweden Horse Show för mig på fredag, lördag och söndag. Mer om det senare i veckan though!
 
   Bild från spelet Ostwind som jag köpte på Steam sent igår. Det var ett väldigt intressant spel! Jag kommer prata mer om det framöver och självklart även göra en videoserie om det. Köp det dock på rean om ni är intresserade, det var enligt min åsikt inte så pass bra att det är värt sitt fulla pris.






Alice Emeraldrain

Jag ska också till SIHS!!!😍😍😍😍 Då kanske jag kan träffa dig!!😍😍😍 Kommer du stå någonstans så man typ kan få ta bild elr nåt?😍😍😍😍😝😝😝

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.