Chrome Pointer

Precis vad man behövde, haha

   Började må riktigt dåligt på jobbet idag och pallrade mig iväg till apoteket för att köpa en termometer eftersom min gamla dog, och visst farao har jag feber! Nu blir det en lugn och stilla kväll och om jag inte mår bättre i morgon jobbar jag hemifrån resten av helgen. Fredag är nämligen halvdag, så jag hade tänkt jobba hemma då ändå för att slippa resväg fram och tillbaka.
 
   Idag var det alltså dagen för nya animationer! Väldigt, väldigt ovant, men eftersom SSO lovat finputsning av animationer finns det ingen vits att hetsa upp sig. Jag tycker precis som många andra att något känns lite skumt med nacke och axlar men SSO har redan lovat att det ska fixas så jag känner att det är bättre att chilla lite och invänta den uppdaterade versionen innan man reagerar på riktigt. Det är svårt att vända sig runt i vårt community eftersom många lägger fram kritik på ett så elakt sätt ("Jag hatar det", "det är fult" osv istället för att berätta VAD som kan göras BÄTTRE), så därmed har jag inte heller någon större lust att prata om saken. Man kan tycka saker, men man kan säga det utan att låta rent ut av riktigt jäkla elak. Jag är så glad att alla ni som kommenterar här på min blogg alltid håller god ton!
   Jag tänker alltså vänta lite med att recensera animationerna tills det verkar som att det putsats på dem lite, för det finns ett antal buggar dessutom som gör att det blir lite orättvist att bedöma det hela på dagens bedrifter, hehe.
 
   Men hallå, HÄXHATT! SÅ glad! Och så nice med en föremålsgarderob, även om jag så sjukt gärna velat ha en uppdatering för klädgarderoben. Älskar att vi redan nu får valuta för nya animationer med nya föremål - undrar om det då även kommer nya frisyrer snart?
 
   Nu ska jag ta det chill resten av kvällen och hoppas på att febern gått ner till i morgon, hare!


Piper Archyard

Jag får en känsla av att det den dagen vi får nya frisyrer kommer falla en ofrivillig liten tår av lycka. Är också så spänd på vad tusan de har att komma med för hårstilar, längtar massor!

Sigrid Bunnyroad

Heller med! Jag var en av dem som inte gillar de nya animationerna helt, men jag skickade KONSTRUKTIV kritik till supporten istället för att bara ”Det här var dåligt” eller ”Jag hatar de nya animationerna, jag vill ha de gamla” Sån kritik ger ingen till för SSO-teamet.
Men längtar sååå tills den dag då det kommer nya frisyrer, ska byta direkt på mitt Spanska konto då:)

Filipa

Krya på dig!❤️ Jag ska göra en liten utvärdering nu, för som du säger är det en del som troligen ska fixas till. Jag älskade ögonen, trodde ju att de skulle vara lite väl stora utefter bilden de la upp på sin instagram, men väl i spelet älskade jag dem, så fina! Tycker även om kroppen, väldigt ”mjuk” och smidig nu, inte lika stel ^^ Det enda (som de väl troligen kommer fixa) är väl att halsen ser lite kort ut, hon ser som så spänd/nervös ut, liksom ihoptryckt. Men detta är väl en av de saker som med största sannolikhet (iochmed att de flesta anmärkte på halsen/axlarna) kommer ändras, så jag är inte orolig😊I övrigt var det bra (enligt mig), hennes huvud är lite märkligt när hon springer, men det kommer troligen bli bättre om halsen/axlarna ändras och jag tyckte animationerna var fina! Tycker hon höll händerna lite högt när hästen stod stilla, men det är väl dressyrryttaren inom mig som talar när jag vill att hon ska sänka händerna😂 Älskar att hon kan springa baklänges nu😂❤️ Den nya fliken i garderoben tyckte jag var jättebra (även om jag såklart önskar att de hade gjort om garderoben helt när de ändå skulle fixa detta, men men), perfekt att kunna ha arkeologiska fynd där istället för på klädfliken, och såklart bra för att förvara pulvrena (även om jag inte äger några just nu, tyckte inte det var värt att köpa för SC iochmed att de bara räckte 15 min, jag använde några man fick, både från pumpadamen och spökena, men jag sålde några också eftersom jag inte kände att jag ville använda dem). Och häxhattarna, så fina! Har tyvärr inte det lila häxsetet från tidigare år, och jag kunde inte hitta det i butikerna... Hade jag haft det hade jag helt klart köpt den lila hatten, men eftersom det inte fanns tillgängligt köpte jag endast den svarta. Så just nu har jag en svart nyårsklänning som får agera häxklänning, ehe, döm mig inte😂❤️ Tyckte den vita/blåa (minns inte färgerna exakt) häxhatten var lite märklig, förstår inte riktigt vad det var tänkt att den skulle matcha med... Det var den jag tyckte minst om (var inte så förtjust i färgerna), men de övriga två tyckte jag var jättefina! Kul med en helt ”crazy” ny modell, ska bli så kul att se vad som kommer i framtiden, både frisyrer och kläder😊 Märkte nu att det blev en rätt lång kommentar trots mitt löfte om att ha en kort utvärdering, men aja😂Ha det bra❤️

Elin

Jag måste få ur mig lite tankar här. Jag vet att många säger "Star Stable är ett spelföretag, de vet vad de gör" eller "Star Stable har valt den här designen för att de tycker att det passar in i spelet så vi måste acceptera det och lita på dem". Självklart bestämmer SSO-teamet vad som händer i spelet, men de måste faktiskt ta ett steg tillbaka här och se över hur de hanterat den här uppdateringen.

Jag hade riktigt mycket hopp om de nya animationerna och utséendet i och med att alla nya NPC's ser bra ut och är välanimerade, men jag är faktiskt besviken. Det som gör mig besviken och det jag kritiserar här är inte att jag inte gillar hur det ser ut utan att allt känns jäktat och hur teamet valt att hantera uppdateringen.

Visst kommer en spelare och en grafiker att se en grafisk ändring ur olika perspektiv, men samtidigt undrar jag lite hur den nya karaktären - axlar, hals och så många VÄLDIGT uppenbara buggar - fick ett godkännande till att börja med. Det känns bara inte okej att ändra på en av de viktigaste grejerna i spelet utan att ordentligt buggtesta först. Detta är en sak som blir vanligare och vanligare i spelindustrin idag och det kritiseras inte tillräckligt. "Vi släpper ett spel/en uppdatering nu och fixar det senare".

Sedan att de säger 'Vi vill att ni ger oss feedback så att vi kan ändra efterhand' känns otroligt konstigt och jag har faktiskt inget förtroende för SSO-teamet angående detta tyvärr. När de ändrade kameran sa de samma sak, och det enda de faktiskt ändrade när de fick otroligt mycket bra feedback de kunde lyssnat på var att man fick välja mellan 5(?) olika avstånd till spelaren. Sedan dess har vi inte hört ett knyst om saken trots att det fortfarande är otroligt många sätt att förbättra kameran / anpassa kamerainställningarna och att folk har efterfrågat det.

Jag hoppas verkligen att de tar till sig av all den konstruktiva kritiken folk har skickat in, men jag är väldigt rädd att så ej är fallet. Jag förväntar mig att vi kommer se en aningen längre hals i framtiden, men utöver det vågar jag ej hoppas på något.

Emma

Du gjorde ju en video om Easter eggs under halloween.
Men har du sett häxan som flyger runt fyren i Västkobbens fiskeby?

Svar: Jag tänkte inte ens på häxorna som åker runt alla fyrar samt slottet - de har varit i spelet varje Halloween sedan spelets start så jag tänkte inte ens på att de också är Easter Eggs!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.