Chrome Pointer

Onsdag då!

   Kul att se era reaktioner på min nya dator igår, haha! Jag kan ju INGENTING om datorkomponenter, men en av mina bästa vänner hängde med mig för att hämta ut nästan alla delar från posten och det första hon gjorde så fort vi var bland folk vi kände var att ivrigt berätta om vilka coola delar vi hämtat på vilket alla gick in i ett "omg"-mode, haha x) Så otroligt tacksam för all hjälp jag fick på vägen och nu är det enda som stoppar mig från att börja testa coola spel funderingarna om vilka som jag ska göra videoserier om och inte. Jag och Stacy Place har pratat om att testa MMO-spelet School of Dragons tillsammans och ploja runt där samtidigt som vi spelar in det, och det verkade som att ett par fler SSO-nissar var intresserade av att haka på. Vore svinkul! (Jag testade School of Dragons en gång för massa år sedan men på den tiden hade jag inte intresse för spel åt det hållet. Nu vore det däremot kul att prova igen!) Det här med tidzoner är dock lite trassligt, men Stacy är faktiskt påväg att flytta till Sverige nu så snart blir det långt mycket lättare att nörda loss... :D
 
   Uppdateringsmässigt hoppas jag på fler animationstweakningar (vet inte vad man vågar hoppas på, man förstår ju att det tar tid att både animera och speltesta) och nu var det fem veckor sedan det sist kom hästar. Det finns redan fler hästar i spelet än vad jag trolgien någonsin kommer ha råd att köpa, men man klagar ju inte över fler, hehe... särskilt inte om det är fler hästar i samma stil som pintoaraberna, särskilt som den jag köpte x) Snyggaste hästen i spelet just nu, no doubt...
 
   Enda bilden jag har på Lucifer så här långt, shame on me!


Filipa

Mm, hoppas också att de fixar till halsen och fixar lite småbuggar. Om jag får gissa kommer det antingen kläder eller hästar, hoppas på en isabellfärgad arab och en apelkastad skimmel hannoveranare!

Lydia Northfall

De nya pintoaraberna är sååå söta!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.