Chrome Pointer

Nya grejer kommer till appen

   Star Stable Horses är för er som har missat det en gratisapp där vi kan föda upp föl som vi sedan för över till SSO. Samma pris som i SSO, men eftersom hästen förs över då den är på level 10 tjänar man in massor med tid och den blir billigare än vad den hade varit om man köpt den direkt i SSO (finns t ex en fjording man kan köpa direkt på level 10 - för 1225 SC...)
   Appen har råkat ut för lite coola uppdateringar nu - det tar nu fem dagar istället för tio att ta hand om sitt föl och det rör sig själv och lattjar runt i hagen. Det finns nu en häst mer än tidigare i appen, vilket drar upp totalet till sju - tre mustanger, tre haflingers och nu även en morganhäst. Morganfölet finns faktiskt att köpa som vuxen häst i SSO - fuxfärgad morganhäst. Det utlovas fler uppdateringar framöver, så det här var väl bara för att påminna oss alla om att appen finns och ge oss en till chans att kika på den. Jag äger alla tidgare apphästar redan men kommer inte spela igenom appen på nytt - jag kan lika gärna köpa hästen i SSO direkt om jag vill ha den och jag är som många av er vet inget stort fan av morganhästarna. Finns helt enkelt så många andra hästar som passar just mig bättre, men för alla som gillar morganhästarna är det ju jättekul! Jag väntar med spänning på framtida föl så länge.
 
   Synd att jag inte kunde dra nytta av appen just nu, men jag ser jättemycket fram emot att se vad som hittas på i den framöver! Hoppas på typ hannoveranarföl, skulle älska fler hannoveranare!
 
   Officiell bild på nya fölisen! 
 
 HALLÅ IDAG SLÄPPS CATS & DOGS TILL THE SIMS HUR SKA JAG KUNNA KONCENTRERA MIG PÅ LIVET INNAN JAG KOMMER HEM AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH






Filipa

Lite surt att jag för några veckor sen köpte just den morganhästen, hade jag väntat hade jag ju delvis sluppit levlingen haha😂Men aja, Flamman är iaf fullevlad sen ganska många veckor tillbaka, så jag ska väl inte klaga😊

Eva Bunnyland

Ska köpa fölisen, så söt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.