Chrome Pointer

Nya Ambassadörer!

 
 
   Jag har sedan tidigt i år varit en officiell Ambassadör för Star Stable tillsammans med ett gäng andra glada kottar, och idag är det dags för fem nya att sluta sig till oss! Två av dem är ett par svenska bloggare som jag tror de flesta av er som hänger här känner igen åtminstone på ett ungefär - Cecilia Gladefield och Rose Shadowlee!
   Som Ambassadörer står vi för en trevlig internetkultur och vi har också en möjlighet att prata direkt med SSO-teamet för att prata om allt från spelarfeedback, buggar och material vi tror skulle vara ascoolt för spelet i framtiden. Det betyder inte att vi bestämmer något, men det betyder att vi kan framföra och bolla idéer vi snappat upp bland andra spelare för att hjälpa till att bygga ett bra band mellan community och utvecklare. Vi är alltså alla väldigt aktiva i vårt community, både i spelet och på sociala medier, och både lyssnar på och pratar om åsikter om ditten och datten i spelet. Där kan jag påminna om att det är en sak att ha en åsikt och en helt annan att vara elak. Man kan framföra vad man tycker utan att vara taskig även fast man inte höjer det till skyarna!
 
 
   Förutom mig själv har följande spelare varit Ambassadörer sedan i februari:
 
   Och följande spelare sluter sig till oss nu:
   Var och en av oss kommer hålla en tävling för att fira våra nya kompisar där man har chansen att vinna 1 månad Star Rider och 300 Star Coins. Ni hittar min tävling på min nya YouTube-kanal MONOKERUS och ni hittar mina polares tävlingar på deras sociala medier!
   Kuta iväg nu och gratta nytillskotten :D






Melissa Dragonnight

Hej! Kul att det är fler som har slutit sig till er ambassadörer! Vill vara informera dig om att det har råkat blivit fel på Stacy Flovernights länkar. Om man klickar Youtube så kommer man till hennes Intagram och tvärt om.
Älskar din blogg! Tycker att du tar upp väldigt intressanta ämnen som gör det intressant att följa! Ha en bra dag! :)

Svar: Tack, fixat!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Grattis! Så glad att Cecilia och Rose blev, de förtjänar det så mycket (självklart de andra också, jag önskar även er grattis, men det är Cecilia och Rose som jag vet vilka det är)❤️!

Sonya

Vad gör Rosalie?

Svar: ???
Esmeralda Silverforce

Rida Monsternight

Rosalie har bara Instagram?

Svar: Hon har en polsk blogg också, men jag vet inte vad den heter och kan inte läsa den med tanke på språket, så jag tyckte inte den var värd att länka.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.