Chrome Pointer

Mina The Sims-pack

 
   Nu är det såhär min samling ser ut! Som ni ser är det tre pack jag inte har, men jag inväntar rea innan jag köper dem. Nu ska jag snart börja röra mig hemåt igen efter min kattvaktarnatt och jag ser fram emot att börja lattja runt i spelet!


Stacy starlight

Vet du vad jag ska göra om när jag har sköt om mitt föl i appen och väntat tills man ska sköta om det igen så säger den bara att jag ska komma tillbaka nästa dag? ❤️❤️

Svar: Kontakta SSO's support!
Esmeralda Silverforce

Stacy starlight

Ok ska göra det!❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.