Chrome Pointer

Min The Sims-panik

Nu blir det en rant av lättnad, haha!

Jag brukar aldrig förhandsboka spel som går att gå tag på digitalt, men nu då The Sims 4 Cats & Dogs var på g kände jag att "varför inte? Kommer ju aldrig hända att jag får en gratiskod..."

VEM TROR NI FÅR EN GRATISKOD, 9 dagar och 380 spänn senare? Fick ett mail sent igår som glatt förkunnade att jag skulle få en värdekod till spelet. Lycka deluxe, men Origins köpvillkor var sjukt oklara och all ledig tid idag har gått åt att försöka nå EA’s chattsupport. Efter stressen den här dagen varit är allt som det ska - pengar tillbaka och värdekod i morgon. Så sjukt tacksam för möjligheten att få spelet gratis, ni vet ju hur mycket min dator gick för och plånboken är inte tjock nu... Kan knappt vänta på att få testa det, jag har inte varit såhär tagg på ett spel sedan SSO släppte MyStable x) 
Lördag och söndag är jag kattvakt åt en kompis, men i morgon kväll, då!!! Så glad att det löste sig och jag kan knappt vänta på att få testa spelet!


Hedda Ravenclaw

Kan inte du göra en lets play på sims? har verkligen velat det

Svar: Jag spelar inte spelet med simmar och gameplay, utan jag spelar endast för att bygga!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.