Chrome Pointer

Måndag var det...

   Det här har varit en sån där dag då ALLT går fel, men en sak är åtminstone bra! Jag har nu petat in den extra hårddisken jag hade till nya datorn, så nu är alltalltallt klartklartklart. Nu gäller det ju bara att köpa extragrejer man behöver som högtalare och leta mikrofon osv men det besväret blir till en annan dag. Jätteskönt att ha det här klart och nu ska jag bara skruva på chassit igen.
   Självklart ska jag även ta bild på härligheten och dela med mig av vad datorn består av, har fått flera frågor på det ^^ Haha det här är på ritkigt min dyraste ägodel men det är så värt det!
 
   Annars har jag inte mycket annat på g, mer än att jag jobbar på en redigering som jag dessutom spelar in på film. Det blir mest projekt till min engelska YouTube-kanal just nu i filmväg, för som jag nämnde häromdagen blir den lättare att ordna material till. Det passar så mycket bättre att dela upp videorna som jag nu gör tycker jag, det blir kanske lite hattigare för alla svenskar men det blir lättare för alla utifrån Sverige att förstå vad som händer ^^
 
   Esme och Ash på räddningsuppdrag i Pandoria


Filipa

Ser fram emot att få se både datorn och redigeringen ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.