Chrome Pointer

Inte som tänkt

   Idag lyckades jag få värsta migränanfallet påväg hem från jobbet, så det är först nu jag kravlat mig upp ur sängen och ska försöka trötta ut mig nog för att sova hela natten. Usch.
 
   Dagens uppdatering började jättetidgt och slutade till allas förvåning jättetidigt också, haha. Typ en halvtimme tog det, oj! Och, det var inte skummare än så att man nu kan dölja sin ryttare, vilket jag förstår varför många är jätteglada över. Själv har jag ingen stor nytta av det, men det är nog oundvikligt att använda det en dag :) Det här bevisar väl ändå återigen att våra förslag når hela vägen fram och jag gillar verkligen att man själv kan välja om man vill se andras vildhästar eller inte. Jag tror faktiskt att jag kommer välja att ha den funktionen igång, åtminstone då hypen har lugnat sig lite. Tror det kan ge en cool känsla att se och annan häst utan ryttare lite då och då! (Just nu skulle man väl knappt se en enda ryttare på hela Jorvik, hehe)
 
   Jag fortsätter med lite olika videoprojekt och eftersom jag vet att jag alltid har ont om tid har jag redan börjat finurla på en vinterredigering. Nu är det inte långt kvar till december och då är det ju officiellt den tiden på året då till och med Esme dumpar hjälmen och rider runt med tomteluva på knoppen. Dags att fundera på vad jag ska ha för header under vintern alltså!
 
   Supergammal bild på Esme och tinkern Clark under en tidigare Jorvikvinter






Filipa

Krya på dig!❤️Tycker de hade löst funktionen på ett jättebra sätt, alla hade tillgång till den, man kunde välja om man ville se andra och det var väldigt enkelt, bra jobbat! Tror inte jag kommer använda den så mycket, men den verkar vara väldigt omtyckt så det är ju kul! Tycker det är coolt att vi fick en ny, ganska stor ny funktion utan förvarning, detta stod ju inte med i posten om höstens stora uppdateringar trots att jag tycker det absolut räknas som en. Kul med en överraskning!😊

Eva Bunnyland

Personligen har jag i alla fall stor användning av den, spelar in Youtubeserier ibland och kommer få mycket nytta av det här! Folk kommer sluta göra vildhästbuggen också vilket är en fördel :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.