Chrome Pointer

Hemligheter under Halloween

   Jag ÄLSKAR Easter Eggs, men det här är första gången jag gjort en video om dem! Denna släpptes i måndags kväll på min engelska kanal.
   Det är ju en vecka kvar på Halloweenfirandet - tror ni det dyker upp något nytt och Halloween-igt idag?
 


Filipa

Vet inte, men hoppas animationerna kommer (även om det såklart är möjligt att de kommer inom de närmsta veckorna istället)! Tycker din video var jättebra, hade aldrig upptäckt den läskiga pumpan i hemstallet annars😂

Alyssa Shyfall

Jag älskar att SSO lägger in såna grejer man bara hittar. Första gången jag gick in i spolspiltan efter Halloween-uppdateringen blev jag vettskrämd av pumpan xD Var inte bered på att något sånt fans där.

Lilly Underwood

Amanda sa att det skulle vara något i hemstallet, så jag letade runt och ändå blev jag livrädd för pumpaskrället xD

Selma flowerpaw

Haha hade aldrig märkt grisen och pumpan om jag inte hade tittat på videon, superbra video!! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.