Chrome Pointer

Det här med kritik vs hat

   Jag ska sitta och jobba lite extra nu på kvällen för att kunna vara ledig mer i morgon, men jag tänkte lämna er med en post jag skickade upp på Instagram för en stund sedan - för att påminna att det är så otroligt onödigt med hatfulla kommentarer, även om man är lite besviken.
 
 
 

EVERYONE IS ENTITLED TO THEIR OWN OPINION - But none of you were raised by wolves. You wouldn't want your teacher to say mean things about your school work, right? It's not difficult being nice, even if you don't like something! #EsmeSays

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@esmesilverforce) Nov 2, 2017 kl. 11:06 PDTFilipa

Otroligt bra skrivet på din insta, håller med dig till 100%! Det är ALDRIG okej att vara rent ut sagt taskig mot någon, oavsett om man är anonym eller inte! Man måste komma ihåg att SSO-teamet inte är några datorer utan människor, med riktiga känslor. Och man måste inte tycka om allt, men att klaga utan något konstruktivt syfte endast avsett för att trycka ner folk... Om man nu tyckte mindre bra om något så kan man göra som du förklarade på din insta: komma med feedback om VARFÖR det inte var bra, och vad de kan göra för att åtgärda detta istället för att bara klaga och hata. Så snälla, tänk till en gång extra innan ni skickar er kommentar/ert medelande. Tack!❤️Sprid kärlek istället, var schyssta och ge feedback med en trevlig ton! Det var allt jag hade att säga, ha det bra❤️

Lilly Underwood

Precis!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.