Chrome Pointer

Äldre bilder - må så vara!

   Jag har många bilder på lager för att kunna sätta lite färg på mina inlägg, men många av dem är VÄLDIGT gamla, hehe. Vissa är från innan 2016 då vi fick nya animationer och ALLA är från innan vi fick nya animationer på nytt för några veckor sedan. Därmed ser Esme rätt mycket annorlunda ut än vad hon gör idag. Jag kommer dock fortsätta använda mig av bilderna så länge de räcker - jag har inte tiden till att fota nya och i ärlighetens namn trivs jag fortfarande inte med att fota hästbilder med den nya kameran som kom i början av sommaren. Uppdrag går ok, inte som jag vill, men ok - med hästbilder är inte kul alls. Det beror dock också på att spelets garderobsystem är urdåligt och det tar så lång tid att hitta sina kläder så fort som man vill byta ut något.
   Det är något som ni får ha lite överseende med framöver; och jag fortsätter hoppas på fler möjligheter att tweaka kameran och förändringar till garderoben i framtida uppdateringar!
 
   Esme och Jorvikiska Urhästen Alomomola






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.