Chrome Pointer

Vilken vecka :(

   Usch, jag har inte haft en särskilt bra vecka. I morgon har jag ett läkarbesök mitt på dagen och jobbar hemifrån så det är ett perfekt avslut, särskilt eftersom min familj har dragit på semester och jag är ensam hemma. Jag ska redan idag börja med lite nya filminspelningar nu då jag har chansen.
   Positivt också med morgondagen är just läkarbesöket. Jag har mått väldigt dåligt under väldigt lång tid och har här mest nämnt det lite kort i förbigående ibland, men man ska inte må som jag gör nu och det är viktigt att söka hjälp. Det här är absolut inte första gången jag söker hjälp för mitt mående och jag tror absolut inte det är den sista heller. Jag vill bara påminna att om någon annan sitter i min sits just nu så kan man besluta sig för att ta den där hjälpen och försöka kravla sig mot ljusare tider. Jag hade själv hunnit glömma bort lite att det inte är normalt att må så dåligt som jag gör nu, och det har nog bidragit till att det tagit så lång tid för mig att göra något åt det.
 
   Saker ska bli bättre.
 
   Gammal bild


Minna Moonchild

Jättestarkt av dig att söka hjälp! *heja, heja*
Hoppas du får (eller hittar tillbaka till) verktyg som hjälper dig att kravla dig upp i ljuset igen.

Vilda Snownight

Hoppas att du kommer att må bättre snart! <3

Quinn Catforce

Åh, hoppas du blir bättre!💜💜💜

Tyra Bluedawn

Jag vet precis vad du menar med att man blir som van vid hur man mår efter ett tag, det blir det nya normala. Hjälper ju inte att det kan vara hemskt svårt att få hjälp med sina krämper ibland. Hoppas du får den hjälp du behöver!!

solveig Sweetpie

Du kommer att Fixa det du har styrkan i dig ge bara inte upp.Vet hur det är att må dåligt du fixar det se till att du bra vänner som kan hjälpa dig med det du behöver och du kan alltid höra av dig till mig om du vill då. kan ge goda tips och råd.


Kramar Klara

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.