Chrome Pointer

Typ på banan igen

   De senaste två dagarna har jag spelat in 8 videor och av dem är fyra längre än 40 minuter långa. Oops... plöstligt förstår man varför jag är lite risig i halsen idag, haha. Jag är inte klar än, men igår hann jag med en massa andra bestyr eftersom jag jobbade hemifrån och slapp restiderna till och från stan så jag har mer tid att lägga på inspelningar nu.
   Nästa videoserie på min YouTube-kanal som tar vid nu då PennyGirl avslutats blir Harry Potter och Fenixordern. Det är ett långt spel och det är därför jag satte igång nu då jag har tid den här helgen. Tre timmar har jag hunnit beta av och då har jag spelat igenom knappt 16%(!) av spelet. Så skönt att bunkra och kunna fylla på med mer material allt eftersom! Jag får dock nästan be om ursäkt att spelet är på svenska. Jag trodde jag kunde ha svenska som installationsspråk för att sedan få välja språk inne i spelet, men det var nog i HBP det var så. Var nämligen tvungen att ominstallera hela spelet innan jag satte igång eftersom min dator fick totalt fnatt och ominstallationen tog så sjukt lång tid att jag inte orkade göra om det igen.
 
 
   Precis som tvillingarna försvinner jag iväg nu, för jag ska fortsätta jobba mig igenom både ett par till avsnitt av OotP samt några nya avsnitt av SSO Ride Through. See ya!






Quinn Catforce

Åh! Älskar Harry Potter! Blir kul att se sen!😄

Tilda Diamondfield

Vad roligt att nästa är ett Harry Potter spel (världens största Potterhead här)! Tyckte det var väldigt roligt (och bra) när du spelade in PoA så längtar jättemycket! *.* ;)

Steph

Oh JA!!!! Haha Harry Potter är bäst!!

Ida Lowstreet

Vart kan man köpa harry potter spelen? :)

Svar: Tror inte de går att köpa längre eftersom de är ett antal år gamla. Tips är att Googla!
Esmeralda Silverforce

Maja Dolphinrider

Så roligt att du ska spela igenom Harry Potter och fenixorden. Älskar Harry Potter och din förra serie på din kanal.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.