Chrome Pointer

Steam, app, häst och uppdatering

   Det händer MASSOR nu, så häng med! (Jo jag vet att det är jättesent men jag var inte hemma förrän halv nio idag)
 
   Det jag nästan tycker är viktigast nu är Steam. Ni minns nog att jag pratat lite om det förr och nu finns det en chans att SSO kan hamna på Steam! Det gör ingen skillnad som vi direkt kommer märka om det nu blir så, men så här är det - om SSO hamnar på Steam kommer det dels vara jättepraktiskt för alla oss som använder oss av Steam och kan starta SSO direkt från plattformen. Dels kommer SSO också vara synligt för många, många fler potentiella spelare, och vi vill att SSO ska växa. Ju mer SSO får chansen att växa, desto större möjligheter för spelet och vi kan förvänta oss ett ännu bättre och coolare spel i framtiden. Bra för alla! Så logga in på Steam och rösta på SSO i Steam Greenlight! Alla nya spel på Steam måste röstas fram genom Greenlight, så att Steam vet att användarna faktiskt vill ha spelet på plattformen. Om ni är nya användare måste ni dock lägga in 5 dollar på ert konto för att få tillgång till att rösta på Greenlight, men om ni är speltokiga kan jag nästan lova att man gör av med de pengarna snabbt som bara den. Typ Abzû (kostar 20 dollar), som är ett av de vackraste spelen i världshistorien! (Crosspromo hahah)
 
   Klicka på bilden för att komma till sidan där ni kan rösta!
 
 
   Om ni kikar in på sidan ovan kan ni också se lite av en teaser! Det finns nämligen en sak på en av de många bilderna som inte är släppt till spelet än...
 
 
   Nästa grej, appen Star Stable Friends uppdaterades idag! Nu kan man redigera bilder direkt i appen med Star Stables egna stickers. Det är ju kul! Glöm inte att kika på det, jag har ingen bild just nu för att jag inte orkar tråckla med mobilbild över till datorn men jag har testat det och det var lite festligt även om jag inte tror jag själv kommer ha enorm nytta av det. Jag tror att många yngre kommer uppskatta den funktionen!
 
   Sista grejen (och ja, jag har klarat av alla fyra sakerna i rubriken nu) är dagens uppdatering. Jag har inte hunnit logga in själv än, men det är kul med lite mer höglevlade uppdrag! De låglevlade spelarna har så mycket att se fram emot ändå så jag tycker det är bra då det satsas på level 15+ :D Om man bara satsar på början av spelet finns det ju inget att göra då man väl når de högre nivåerna för att man inte får komma vidare och möta nya karaktärer. Eftersom det redan är mörkt i spelet kommer jag inte spela idag heller, men det blir i morgon eller på fredag.
 
   Det var allt jag hade - in på Steam och rösta nu :D






Vilda Snownight

På videon... Var det NYA HUVUDUPPDRAG? Eller var det bara jag som såg Jorvikiska urhästen bredvid alla mörkeryttare?
Om det inte var det, vad missade jag? xD

Svar: Mörkerryttarna är från senaste huvuduppdragen, så det är inget nytt - däremot finns det en hästig grej på en av bilderna!
Esmeralda Silverforce

Rebecca och Daisy

Vänta lite nu... det står 6 hästar på Marleys gård, och inte 7....

Svar: *DingDing!*
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

När jag kommer hem från min Semester tänker jag använda min lillebrors Steamkonto då han har köpt en del spel.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.