Chrome Pointer

Nya sadelväskor

   Butiken vid Aideen's Plaza
 
   Tillsammans med Jorvik City kom ju nya sadelväskor. Jag gillar dem verkligen! Det enda är att de skulle behöva sadlar att matcha till. De är snygga, men lite för glansiga för de flesta sadlarna i spelet idag. Kul att sadelväskorna fick en liten remake though!


eifos

Tycker dom är ganska fina💙Bara att man inte fårnse dom på hästen💙Det är synd😢

Svar: Det är ju bara att köpa dem och sätta dem på hästen?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.