Chrome Pointer

Märkesbutiker

   Jollister i Governor's Fall
 
   Nu vet man ju inte vad som händer med butiker framöver för det har ju knappt släppts några kläder i år, men jag hoppas lite på att Jorvik får olika klädmärken med egna butiker. Jovisst, om man ser på deras beskrivningar tillhör många kläder redan specifika märken - men det vore kul om man verkligen kunde se när en viss uppsättning kläder tillhör en viss kedja, typ Jollister. Om det skulle vara via loggor eller via genomgående teman vet jag inte - men jag tror det kunde vara kul!
 
   Har ni några tankar om saken?


Cecilia Gladefield

Det är lätt att fastna för en specifik mode stil i spelet så kläder med sammanhängande tema skulle fungera. Är riktigt coolt att det finns så många olika klädstilar att välja mellan, man kan verkligen blanda hejvilt och skapa sin egen stil. Jag är i princip totalt ointresserad av mode irl men i SSO kan jag spendera hur mycket tid som helst på shopping och val av klädsel xD Det är också alltid nice när de gör små referenser här och där. Skulle vara kul med mer från Öörns ;D

Vilda Snownight

Det har släppts väldigt lite av allt faktiskt xD Jag tycker om när butiker har sin egna kollektion

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.