Chrome Pointer

Madam Asp

   Esme efter sin första shoppingrunda då Jorvik City öppnat
 
   En av mina favoritbutiker i hela spelet är Madam Asp. Inte för att det finns flest grejer där, för det gör det ju självklart inte, men jag älskar att det äntligen kommit en exklusiv butik med ridklder! Vår karaktär är ju en ridtjej och riktigt fina ridkläder är för mig ett måste. Jag hoppas att det kommer massor med fina saker i den butiken framöver - snygga tävlingshjälmar, vita tävlingsridbyxor, fler fancy blusar och ännu fler supershiny stövlar.
 
   Den riktiga Madam Asp är ju en 3D-artist på Star Stable. Hon är sanslöst grym på att designa kläder till spelet! Jag tycker det är kul med Easter Eggs som det här, att hennes namn användes i spelet för det här syftet.


Lotties Snöfödd

Madam Asps kläder är verkligen riktigt snygga. För snygga, min SC försvann i väg fort när hon öppnade =P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.