Chrome Pointer

Ledsen dator = mindre spel

   Min dator avskyr SSO just nu. Spelet laggar sönder och jag får nätverksfel åt höger och vänster. Jag är säker på att det beror på just datorn, för den har stora problem med prestanda just nu. Jag är ju dock på jakt efter ny och jag räknar med att jag har köpt en ny inom två månader. Just för att jag ska bo borta i ett par veckor är det dock ingen vits att börja köpa in grejer nu.
 
   Lustigt nog fungerar The Sims 4 väldigt fint på datorn ändå! Eller ja, inte då jag försöker spela in på video, det uppskattas inte av den här burken, haha. Men, just för att jag typ inte kan spela SSO så sitter jag istället och bygger SSO-grejer i The Sims, och jag tänkte att jag nu skulle dela med mig av vilka expansioner jag har idag. Det är många fler än sist jag visade vilka jag hade!
 
 
   Jag spelar fortfarande enbart för att bygga, och det finns ju massor av fina smågrejer i alla pack. Det enda jag inte har köpt är det där konstiga Halloweenpacket - jag tycker faktiskt inte det är värt en hundring. Sen kommer det ju ett bowlingpack i morgon, men jag är osäker på om det är värt pengarna. Ska kika på vilka föremål som kommer med det, men jag tror inte det är något som jag kommer känna att jag inte kan spela utan.
 
   Jag hade tänkt börja spela in speedbuild lite smått, men jag behöver verkligen en ny dator för det. Men aja, det händer förr eller senare!






Kendra Hawkson

Jag har haft problem med sso efter senaste uppdateringen. Har fått några nätverksfel, meddelande om korrupta spelfiler och ibland lagg i själva spelet. Menade inte att det är så för dig utan spelet i sig verkar ha varit en aning ostabilt - åtminstone för mig, har väl oturen med mig som vanligt ;) Det blir nog bra för min del snart igen, allt kan ju inte vara tipp topp jämt :D

Ivy Yellowcake

Jag har skaffat Sims 4 för inte så länge sedan och älskar det! Känner att jag vill köpa ett expansionspack, vilket rekommenderar du att börja med? Funderar på stadsliv, dags att jobba (eller vad det heter) eller trevligt tillsammans. Vilket tycker du är mest värt pengarna?

Svar: Det beror på vad man själv gillar, men jag hade aldrig kunnat spela utan Trevligt Tillsammans! Det innehåller massor av föremål som passar min arkitekturstil fantastiskt bra.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.