Chrome Pointer

Detaljrikedom

   En sak jag tjatat om med Jorvik City är dess detaljrikedom. Jag kan fortfarande inte begripa hur folk kan klaga över staden - Jorvik City är en viktig del av Jorvik (stora delar av Starshine Legacy samt HELA Star Academy utspelade sig ju här) och jag ser så mycket fram emot då det kommer fler uppdrag där vi får veta mer om hur viktig staden är för ön!
   Men detaljer. Detaljer. Både då det kommer till karaktärer och mindre delar!
 
   Den här lilla gruppen som taggar till för något är intressanta - står de och gastar om miljöförstöring, vem som ska vinna nästa parlamentsval eller om glass från 50-talet?
 
   Känns som att det här fiket är populärt - och man blir glad över de nya NPC's som syns här! Tråkigt bara att det är en salig blandning av både gamla och nya NPC's, men jag tycker det är riktigt kul med "Waldo" där borta till höger. Mörkhyade pojkar/män är inte jättevanligt på Jorvik och jag undrar om den där killen inte är den enda i sitt slag?
 
   Här går det hett till, men det är skönt att se att det inte bara är de borta i Moorland som har problem med byggubbar! Först tänkte jag spontant att det här var en GED-gubbe, men sen insåg jag att han nog bara är en vanlig trafiknisse eftersom han inte har grön rock.
 
   Stopp va! Jag gillar den här roadblockern, kul att han reagerar då man går fram till honom!
 
   Det här är också en nice roadblock, man ser ju att staden fortsätter men det blir ändå en rätt naturlig grej att vända om trots att man vill utforska mer.
 
   Dramatiska killar här, men också en snygg grej!
 
   Det som självklart måste nämnas är ju vägbommarna - jag gillar verkligen att de är öppna men stängs då man går nära dem! Det är en jättefin detalj som bidrar till att ge liv åt staden.






Eva Bunnyland

Exakt! Det är sjukt kul att det är fler där som har nya animationer (t ex som du sa dom där gubbarna som blockar vägen eller bommen som fälls upp och ner) och texten som kommer upp om man går för långt.
Detaljerna är så många och det ser verkligen häftigt ut! Ofta märker man det inte, men det är ju faktiskt riktigt coolt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.