Chrome Pointer

Det där bygget ni vet...

   Jag började med det här för ett tag sedan och pallade inte ta itu med labyrinten i trädgården, men nu är det klart! Labyrinten är nästan precis densamma som i spelet, jag har suttit och tittat på både bild och film för att få det så bra jag kunde på det begränsade utrymmet. Jag försökte spela in en speedbuild på bygget, men min dator är hemskt ledsen just nu och pallade inte med efter att jag kommit typ halvvägs. Jag är på jakt efter ny dator, men eftersom jag ska bort kommer det dröja innan jag har möjlighet att ta itu med det på allvar.
 
   Hur som helst, Pine Hill! Jag kommer visa mer en annan dag, men såhär ser det ut vid första anblicken. Går redan nu att ladda ner från Galleriet i The Sims 4!
 
   Om någon inte minns vad Pine Hill är för något är det den herrgård som Mr Sands äger i både Starshine Legacy och Star Stable: Vinterryttaren!
 
 






Mandy Archgrove

Herregud, WOW! Älskar't! <3

Fiona Appledew

Imponerande! Det ska bli jättespännande att se hur du tolkat insidan.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.