Chrome Pointer

Dag 1 på Tekniska Museet

   Jag kom hem för bara en stund sen. Hela dagen har spenderats på Tekniska Museet i Stockholm där Star Stalbe är en del av eventet MegaHelg. Som jag sa i mitt sneaste inlägg är det här ett LITET event, men roligt är det ändå!
 
   Star Stable har under hela dagen haft workshops med en Game Designer, en 3D Artist och en Concept Artist. Tillsammans med dem har man fått bygga ett lopp i SSO's spelmotor, måla textur (alltså päls) på en Mustang och rita konceptskisser på husdjur. Jag har inte haft så mycket tid att titta på allt men det såg ut som att alla hade roligt och det hela verkade uppskattas massor! Matilda kom förbi en kort sväng också men tyvärr har hon inte möjlighet att komma i morgon.
   Vi kommer vara där även i morgon mellan 13.00-17.00 och antalet platser i workshoparna är begränsade. Idag var det dock så lugnt med folk att det alltid fanns plats att titta på även om man inte fått plats i en workshop, så man kan lära sig mycket ändå! Det är också spännande för många att se att man faktiskt kan jobba med såna här kreativa saker - så som Vira (Lead Concept Artist som varit på eventet idag och även är där i morgon) sa till mig då vi var på väg hem så var det många som inte riktigt förstod att hans jobb verkligen går ut på att sitta och rita och vara kreativ hela dagarna. Det finns många drömjobb inom gaming!
 
   Jag har inte direkt fotat några bilder därifrån men jag har ett par bilder från dagen uppe på min Insta-snapchat-grej-som-jag-aldrig-minns-vad-den-heter. Instasnap. Jag tror vi kommer vara några fler som har ordning på det hela i morgon så då kanske det finns tid för sånt!


Sigrid%20Winterdotter

F A N jag måste välja mellan att titta på nya huset jag ska flytta till i juni, eller att gå på Tekniska. UUUUUUUH VAD SKA JAG VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLJAAAAAAAAAA HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLPPPPPPPPPPPP

Sigrid Winterdotter

Värt att nämna är att jag vill jobba som nånting kreativt inom gaming, till exempel skapa texturer. Jag kan ju dra till Tekniska efter jag vart på visning men då kommer jag vara mentalt död på måndag -.- Fick dessutom en ångestattack idag så jag vet inte om jag kommer orka men jag vill juuuu

Matilda Southtree

Åh jag vill diiit! Låter så roligt alltihopa! Men har inte möjlighet, verkligen inte, tyvärr :P

Steph

Hej! Var där igår och ska dit idag också! Du verkar jättesnäll!

Tilde

Vad andvänder du gör blogg tex weebly

Rebecca Bluegren

Sneaste inlägg <33

Eva Bunnyland

Tilde, hon använder Blogg.se

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.