Chrome Pointer

Äventyr

   Penny påväg bort mot Dinodalen med liftare
 
   Det kom ju nya uppdrag förra veckan, men jag känner inget driv till att göra dem just nu. Om jag gör dem nu sitter jag ändå tre dagar senare och har inget att se fram emot i spelet, så jag låter det vara. Jag loggar egentligen bara in på Esme för att göra Hästmarknaden just nu och känner inget sug efter att göra något annat. Jag har ju gjort det mesta och lite till... Hur många gånger har man inte gjort alla lopp och dagliga uppdrag i spelet liksom? Tänk att det för ett par år sedan tog 21 dagar att levla en häst till level 15 och jag hann nog skaffa mig minst tio hästar innan det ändrades på, så förstå hur många gånger jag hunnit tävla loppen bara innan dess...
   Jag sparar alltså Jamie Olivetree till senare (men det ska bli kul att göra uppdragen och grejerna i hennes butiker är fina) och hoppas på att det kommer fler äventyr snart så att jag har lite att göra då jag loggar in.
 
   Därmed har jag inte mycket att skriva om heller, men jag kanske kan väga upp det med lite nya bilder istället. Efter en lång dipp har jag lite motivation till Photoshop igen, vilket synts här de senaste dagarna. Vi får se vad som kan knåpas ihop den här veckan!


Paulina Masterwatcher

Din blogg är jättebra men det är en sak jag stör mig på, det är att det kommer reklam för typ telefoner. Är det du som väljer det eller kommer det atomatiskt?

Svar: Jag har tyvärr ingen som helst inverkan över reklamvisningar på bloggen :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.