Chrome Pointer

What's up med Disco?

  Disco och Brittany i Star Academy
 
   Disco är en hund som genom Star Academy dök upp lite då och då och det kändes som att det skulle finnas någon slags backstory till denna jycke som alltid verkade rädda dagen på något sätt. Han var liksom bara där och var ändå lite viktig, men det fanns aldrig någon förklaring till vad han gjorde där vilket jag ibland tyckte var lite störande. Han dök upp i Höstryttaren också, och förklaringen där var att han ägdes av Kevins mormor.
   I SSO finns han faktiskt också! Han sitter inne i Silvergladebyn, rätt nära Rådsmannen Gilbert. Två andra karaktärer från Star Academy, skurkarna Lance och Lilith, finns också inne i byn, så det känns som en trevlig hint mot de gamla SA-spelen - men det vore kul om man en dag fick lite backstory så man kanske vet vad grejen var med Disco. Kanske fanns det någon slags plan med honom som sen bara inte blev av?
 
   Det vore lite intressant att veta mer om Disco. Om inte annat bara vad sjutton han gör på Jorvik!






Alexandra Goldnose

Intressant fundering!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.