Chrome Pointer

Är det så alltså?

   Igår postades det här på SSO's Instagram (och jag ligger efter för att jag våldgästade Lily Goldforce under gårdagen, så därför skriver jag först nu):
 
 

Tomorrow we have a special announcement coming up in our news section at Starstable.com - make sure not to miss it! 🌟

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) Jul 9, 2017 kl. 5:03 PDT

 
   Nu vågar jag nog spekulera med alla andra och säga att det här kan ha med starthästen att göra - men jag ser ingen särskilt stor skillnad, och att en drös spelare nu hotar med att sluta spela och säger att SSO förstör sitt spel gör mig bara trött. Om ni inte vill spela, spela inte då. Minst hälften av alla de som klagar har med stor säkerhet till och med hunnit glömma hur deras starthästar ser ut men klagar bara för klagandets skull. Suck...
 
   (Jag vill påminna alla som säger att det var bättre förr att det här spelet var verkligen inte bättre utan transporter, klubbar, möjligheten att köpa hästar, med uppdrag som tar slut på level 9 och grafik som var inplockad i princip direkt från spel som var fem år gamla (ja, mycket återanvändes från tidigare Star Stable-spel). Jag var där. Jag vet.)
 
   Egentligen borde jag kanske se skillnad om det nu är någon ändring, för den här hästen har ju exakt samma färg som Pennys Rapidash, men det enda jag ser är en häst som kanske är lite mjukare i formerna än våra starthästar idag. Om ingen sagt något hade jag seriöst trott att det bara var en bild på en vanlig starthäst. Jag vill därmed inte ta ut någon seger eller förlust i förskott, utan jag väntar med iver på dagens utlovade nyheter för att vi ska få se vad det är som pågår!
 
   Jag kommer dock vara borta tills relativt sent ikväll då jag har en herrans massa saker att ta rätt på. Kommer skriva om dagens kommande nyhet så snart jag kan!






Smulan

Om det är som det verkar, att starterhästen får en ny modell.... ja då blir jag lycklig! Håller med dig! Den gamla modellen passar verkligen inte in. Inte om man jämför med de nyare som kommit. Så jag är bara lycklig om den nu har gjorts om! :D.

Eva Bunnyland

Oj! Jag är inte så aktiv på Instagram, tur att jag har dig Esme...
Ser ärligt talat själv inte så mycket skillnad, den ser typ bara ut som en sådan där häst på SSOs bilder i nyheterna eller något...

Rose Shadowlee

De som klagar verkar kanske många, men jag får själv påminna mig om att det är bara dem som är missnöjda som låter mest. Den tysta skaran är nog betydligt fler så skulle den högljudda skaran sluta spela skulle det inte vara en så stor förlust för SSE XD

Eva Bunnyland

Kolla nyheterna allihop! :D

Lilly Underwood

Är superglad! :D Äntligen kommer jag kunna rida min bästa starthäst utan att spelkänslan försämras!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.