Chrome Pointer

Valedale i The Sims 4

   Nu finns Valedale tillgängligt för nedladdning från The Sims 4's Galleri! Det är supersvårt att hitta; man måste nämligen söka på "Valedale". Galet va?!
 
 
   På tomten som är 50x50 stor finner man fyra bostadshus som alla ska fungera att använda - kan hända att något objekt täcker något annat eftersom jag bygger med moveobjects utan att speltesta, men man lär märka rätt kvickt om något är skumt. Silversongfloden består av en pool och jag har spammat sönder växter och stenar för att gömma kanten, men om man kikar ner i floden kan man hitta en överraskning. På västra sidan av Silversongfloden är Elizabeths hus helt inrett och ska gå att bo i - likaså huset som i SSO är caféet Grå Munken. Grå Munken har ett sovrum med två enkelsängar och är inrett för en person som gillar musik och en som gillar böcker.
 
   Elizabeths hus - Det jag direkt vet att jag glömde är en sopkorg och en spegel i badrummet, men jag minns inte om jag satte upp en brandvarnare i köket heller. Hennes hus är feminimt och blommigt, med konst och anteckningar som en viktig del av hennes sovrum. Ljusceremonins bok ligger förstås på hennes skrivbord.
 
    Grå munken är inrett så att en gardin skärmar av rummen från varandra. Det är alltså ett rum och det är ingen dörr emellan.
 
 
   På östra sidan är båda husen inredda och ska gå att spela i.
 
   Avalons hus - jag tänker mig att han är lite mammig i köket och gärna tvingar förbipasserande druider att hänga i hans fina kök medan han kokar en kopp te åt dem. Samtidigt tänker jag att han bakom kulisserna är ett stort barn och inte kunnat låta bli att skaffa en lampa med jordens planetsystem hängandes kring den till sitt sovrum.
 
    Avalons vardagsrum är rymligt men fyllt av böcker.
 
   Sista huset får ni som en överraskning! Det här var ett riktigt roligt bygge och det var nice att jag faktiskt lyckades pressa in nästan hela byn och ändå göra så många hus man faktiskt kan spela i.
 
   Följande expansioner har använts:
   Hm, vem är på väg hem måtro...?
 
 
   Btw så släpptes ju ett nytt Game Pack till The Sims igår, med vampyrer. I packet dök det upp en hel drös med helt fantastiska föremål, så jag var ju liksom lite tvungen att köpa det, hehe... Tur att man får lön idag!


Tove Appledotter

Hej Esme!
Jag har läst lite på din fanfic höstryttarna och den verkar jättebra! Jag undrar nu om jag skulle kunna skriva en fanfic som är baserad på höstryttaren (spelet). Den skulle såklart inte handla om Evy men jag tror du förstår hur jag tänker. Vill bara veta om du tycker det är ok, vill absolut ite härma eller så men jag tyckte det lät som en kul idé, MVH Tove A :)

Svar: Kör på bara!
Esmeralda Silverforce

esmeralda coldfall

Asså så snyggt! önska att man kunde köpa sims sådär hux flux men tyvärr så har man inte så mycket pengar:/

Lova Windpaw

Äntligen!! Beanien... Beanieeen... Nånting har kommit till SSO!! Jag har alltid beanie på mig i verkligheten och jag har önskat länge att den ska komma till spelet

Eva Bunnyland

Det ser jättecoolt ut! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.