Chrome Pointer

Uppdrag i mängder!

   I och med både Jorvik City-grejer och hästmarknad ligger det 6 olika uppdrag i min uppdragslogg! 6!!! Så många har jag inte haft aktiva samtidigt sedan... någonsin. Jag började spela så pass tidigt att jag aldrig har haft uppdrag att välja bland så som alla som börjar spela idag kan. Jag kom dock hem rätt sent och det var redan mörkt i spelet, så ni vet vad det betyder - jag kommer vänta till helgen. Sjukt kul med beanies, de är jättesnygga! Jag gillar de väldigt mycket mer än toppluvorna, även fast jag varit en flitig användare av dem förr. Mitt problem är dock att min garderob i spelet är en katastrof just nu. Jag har möblerat om och föröskt pussla ihop det, och dessutom göra mig av med saker jag inte vill ha längre, men jag kan verkligen inte kasta de saker man har fått i uppdrag just för att man vet att de inte går att få tag i på annat sätt. Om det fanns en butik där allt man någonsin fått i questar kunde hamna, det hade varit grymt! Vet inte om det skulle funka praktiskt, men det hade varit riktigt nice att kunna sälja av uppdragskläder och veta att de faktiskt går att få tag på igen. Det man köper kan man ju alltid köpa på nytt om man säljer av det för att få mer plats... Jag är en samlare, så för mig är det otänkbart att sälja grejer.
 
   Idag var jag så trött då jag kom hem så jag har inte rört några spel, men igår köpte jag vampyrpacket till The Sims och började bygga ett mörkt vampyrslott. roligt! Ni ska få se mer senare, det blir faktiskt ett riktigt bra bygge, det här. Nu ska jag dock börja göra mig klar för att krypa ner i sängen - jag har jobbat lite väl långa dagar den här veckan och jag känner att jag behöver sova så länge jag kan, haha. Hörs i morgon!






Alva Southcake

Hej undar var du gjored din blogg om det var gratis eller ej. Men hur fick du en sån pil . svar fort snälla! XD

Svar: Min blogg är gjord på Blogg.se men jag har betalat för mitt domännamn. Jag vet inte vilken pil du menar, tyvärr.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.