Chrome Pointer

Trött och seg

   Just som titeln säger! Jag är trött hela tiden och har inte lust med någonting då jag kommer hem på kvällarna. Jag har sett att jag fått lite mail och grejer från några av er, men jag har inte riktigt energi till att ta tag i att skicka iväg svar än. Tack för visat tålamod och vi hoppas att mitt huvud är tillbaka till helgen igen!
 
   Eftersom dagens uppdatering innehåller uppdrag ska jag vänta med att spela dem tills jag kan spela i dagsljus. Fy vad irriterad jag är över att man inte kan välja dygnsrytm själv i spelet! Jag har fortfarande inte spelat igenom uppdragen med Madison och Nightdust inne i Jorvik City, jag ser ingen som helst vits med att spela igenom uppdrag på kvällstid eftersom jag inte gillar ljuset. Jättesynd och kanske lite petigt av mig, men jag vill verkligen bara spela i dagsljus. Det händer lite grejer hemma hos mig i helgen så jag vet inte om jag kommer kunna spela ens då, men jag hoppas på att det löser sig.
   Jag har sett bilder på dagens nya utrustning på Instagram och de ser ut att passa min smak perfekt, så ser verkligen fram emot att lägga till åtminstone det grön/turkosa schabraket till min garderob!
 
   Vad tyckte ni om den nya utrustningen?
 
    En snöig bild på Esme och Artemis för att matcha det vedervärdiga vädret ute!
 
  Icke att förglömma är att GM Ylva och Matilda är tillbaka på SSO's YouTube. Och missa inte att kontorshunden Koda nu går att hitta på @KodaLeTinyDog på Instagram!


elinbohman.blogg.se

Är riktigt besviken på utrustningen faktiskt. Två träns, två sadlar och två schabrak var allt som 'jorviks häftigaste' hästutrustningsbutik kunde erbjuda oss, och allt kostar Star Coins. :/

Quinn Catforce

Har inte hunnit spela och kan ändå inte få ut nåt av uppdateringen eftersom jag fortfarande inte kommer till Governor's Fall... börjar bli lite less på att dom inte ens svarar! Efter en månad!!! Skrev till dom pånytt igår...

Sally Hawklord

Jag gilla den där bruna sadeln, ser naturlig och klassisk ut.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.