Chrome Pointer

Trafiken i Jorvik City

   En sak jag tycker är väldigt charmigt med Governor's Fall är att både spårvagnar och bilar kommer och går. Det gör hela området mer levande, särskilt eftersom det inte är många NPC's som vandrar runt (eller står de bara still? Det kanske inte är någon som går runt alls haha). Har ni märkt att man kan bli påkörd också? Om det händer blir man tillbakaflyttad till spårvagnshållplatsen, men tack och lov händer inget annat.
 
   Om man fick önska något med trafiken hade jag tyckt det vore kul om det fanns bussar också. På något sätt kan man ju ta bussen till Fort Pinta, right? Visserligen kan man bara ta spårvagn till både Aideens Plaza och Pir 13, men om det fanns bussar i Governor's Fall skulle det hela ändå gå ihop eftersom man kunde räkna med att man "byter linje" under laddningsscenen då man flyttas mellan staden och Fort Pinta.
 
 
   På tal om trafik, är det inte på tiden att bussar kom till fler ställen på Jorvik? Jag skulle tycka det var väldigt skönt om man kunde ta bussen från Jarlaheim eller New Hillcrest för at slippa kuta så långt om man nu råkar vara i den delen av Jorvik. Alternativt vore det nice med en ny färja, så att man kunde ta färjan från alla hamnar till Pir 13. Det kanske vore ett bättre alternativ...?


Natalie Skyland

Tror dock att färja dit kan komma till spelet, för om man tittar på kartan på skärmen när man åker färja så står det att det finns en hamn/destination vid Jorvik city, vilket måste vara typ Pir 13. Tror då att man kommer kunna åka färja dit då staden kommer till kartan (För nu är det som att den existerar jag vet inte vart på grund av att man endast kan åka till Jorvik City med buss från FP)

Hoppas min förvirrande teori går att läsa, haha cx

Sigrid Winterdotter

Men Esme då, det finns ju redan transport haha bussar hade varit otroligt onödigt!

Oj nu inser jag att du menade bussar till JVC från Jarlaheim eller NHC, trodde du menade bussar från NHC till Jarla och vice versa.

Ellen Springhope

Jag håller med dig, mer bussar skulle underlätta det mesta! Har hemstall i Fort Pinta endast av den anledning att det ligger färjelägen och bussar där.

Alla Catlund

Hej
Har också tänkt på det där med bussen fast tänkte att den kan väll åka runt så att den tillexempel åker från skördebygden ner till moorland, fort pinta, SGB och vidare mot firgrove och sen åka igenom den stängda tunen som nog leder till jordbergen. Sen kan man ju även ha lite stopp här och var så det blir lättare att ta sig till JC. Sen kan dem ju även lägga till några flera bussar om dem förlänger rutten så man slipper vänta i typ 10min.
//Alla Catlund/Bingo2015 på jorvikipedia.

Quinn Catforce

Fast, om man kunde ta färjan till pir 13, så skulle ju hästen komma med...🤔 Och om det fanns buss till jarlaheim skulle det ju vara tvärtom, hästen skulle inte följa med🤔

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.