Chrome Pointer

Tid!

   Jag skulle vilja ha så mycket mer tid! Så många spel att spela, så lite tid att spela dem på. Jag tycker ju det är så sjukt tråkigt att åka buss så jag brukar bli kvar sent på jobbet på vardagarna för att "slippa" åka hem, men just nu är jag så taggad på alla grejer jag vill göra så jag skuttar ut genom dörrarna direkt då jag är klar för dagen, haha. Efter att ha gått igenom min ekonomi häromdagen och kommit fram till att jag är en snåljåp köpte jag några fler expansionspack till The Sims 4. Fortfarande inte ett dugg intresserad av att "spela" spelet - men att bygga, oj oj oj vad roligt! Håller fortfarande på och vänjer mig vid spelet, men nu börjar kontrollerna sitta i ryggmärgen.
 
   SSO är det också dags att börja spela igen nu. Ack, glädjen då sommarklimatet återvänder ♥ Är lite inne på att byta server igen, men har inte kollat om någon är öppen. Borde väl egentligen byta server och hålla mig borta från alla chatter för jag kan inte ens skriva "hej" utan att det blir skrik och bråk, men det är faktiskt tråkigt att inte kunna prata med andra alls medan man spelar.
 
   Esme och d'Artagnan






Sigrid Winterdotter

Jag bevittnade kaoset igår, gud vad jobbigt det var att se alla spamma dig med frågor -.-

Svar: Har absolut ingenting emot frågor, däremot att bli påhoppad och få höra "jag hatar dig" upprepade gånger är något som inga spelare ska behöva stå ut med och så såg det ut för mig en stund igår.
Esmeralda Silverforce

Tanja Riverbell

Tips är att vara i globala på sena kvällar runt 20:30 - 22:00 eller på morgonen runt 8 - 9, då brukar globala vara rätt mysig <3

Amelia Eaglefeather

Jag har försökt fråga dig saker ibland men du ser aldrig eftersom det är för många och så... Säger inte att det är ditt fel utan att det är synd att du blir på hoppad :((

Svar: Ärligt talat är det bättre att fråga saker typ här på bloggen, då kan jag faktiskt svara utan att det ska behöva bli kaos i global!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.