Chrome Pointer

Tanke

   Esme och Athos
 
   Jag hade inte ridit Shirehäst i spelet på ett tag då jag häromdagen tog en sväng på Athos och insåg hur oerhört stora Shirehästarna är! Herregud haha, kändes nästan för stort! Jag har ju bara ridit runt på smidiga fullblod, Lipizzaners och Mustanger varvat med Welshponnyer på sistone så det kändes döskumt, haha. En sak som jag fann att jag störde mig på är att hästen inte riktigt sträcker ut sina ben i traven - benen är böjda även då de slår i marken. Hm.


Vilda Hawkheart

Känner likadant! De som har så långa ben borde ju sträcka ut dem lite mer i traven, den borde kunna ta större steg så hade det sett bättre ut

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.