Chrome Pointer

Svar på frågestund

Nämen kolla vad jag hittade bland mina utkast! Hade glömt att jag inte svarat på denna sista del från min senaste frågestund, förlåt!

 
Från Alva Cloudnight:
Har du någon favorit emoji? 
   Jag använder lustigt nog nästan bara emojis då jag skriver med mina kollegor i våra jobbchatter, och då är det oftast ":D" jag använder. Annars är jag ganska urkass på att använda smileys! (deppiga bittertant Esme i sitt esse)

Skulle du vilja ha en kanin? 
   Nej, det skulle jag nog inte. Kaniner är söta, men det känns inte så snällt att skaffa kanin för att ha den i en så pass liten bur som är standard för kaniner åtminstone i Sverige. Kaniner är inte heller min typ av djur, utan jag har hellre ett mer socialt djur som hund eller katt! 

Vad tycker du om Dinodalen i SSO? 
   Jag älskar området, men hade gärna sett att det fanns mer att göra där. Mer arkeologi och kanske några fler race hade varit grymt!
 
   Esme och Meloetta i Dinodalen

Sminkar du dig ofta? 
   Kanske fem gånger per år. Max. Däremot har jag nästan alltid målade naglar!

Har du någon favorit hästras IRL?
   Nej, inte direkt!
 
Från Linn Pinkwood:
Vilken är din favorithögtid på SSO? 
   Oj, vet inte riktigt! Är inte så supertaggad inför någon högtid, då jag tycker dekorationerna är lite väl mycket (liksom se på polkagrisstängerna, de når en ju typ upp till midjan haha) och även om uppdragen är roliga första gången man gör dem tappar det lite sting då man gör dem för femte gången - vilket i sig inte är så konstigt. Alla högtider där det händer något nytt är på plus hos mig!

Har du någon fobi? 
   Jag har en superkraft som materaliserar sig så pass att jag kan ge mig själv dödsångest på femton sekunder genom att övertänka de mest världsliga saker, men jag har inga direkta fobier mer än att jag i perioder då jag har mycket ångest har väldigt nära till att få panikångest då jag tvingas vara i stora folkmassor eller om det är trångt på buss/i tunnelbana.
 
Om du skulle skapa din egna hästras till sso, hur skulle den se ut och vilka färger skulle du släppa den i?
   Jag skulle gärna släppa Starhästar som Starshine! Vitblåa hästar med blå man. Eller är Starhäst ett tidigt koncept på den Jorvikiska Urhästen? Vem vet, men hästar som Starshine vore coolt!
 
   Lisa och Starhine från SSL1
 
Från Luna Friendstreet:
Vet ju att du (precis som många andra) vill ha en uppdaterad verision av det arabiska fullblodet. Vilka färger och tecken skulle du önska då? 
   Svart och skimmel känns viktigt eftersom det är två vanliga arabfärger! Sen skulle jag gärna se en fux med bläs och strumpor, och en helt brun häst. Araber har ju inte så himla roliga färger ändå.

Finns det någon speciell typ av miljö du gärna skulle se i ett framtida område? 
   ÖKEN!

Hur gammal skulle du säga att karaktären Esme är? 
    Oklart! Antingen så är hon fortfarande 17, som då jag först vandrade in i denna version av Jorvik, eller så åldras hon tillsammans med mig. Har inte riktigt kommit fram till hur det är än.
 
Från Monique Bluegirl:
Beskriv karaktären Esme. Vem är hon? Hur beter hon sig? Hur gammal är hon? Osv :) Lite konstig fråga kanske men skulle vara kul att se hur du ser på karaktären Esme.
  Esme är väl som karaktär väldigt lik mig själv, men kanske utan många av de sociala spärrar jag har iom Aspergers. Väldigt intresserad av hästar, mindre intresserad av världsliga saker som vilka kläder som matchar med vad och är lite "aja, sak samma" över grejer som kanske rör en men som inte riktigt finns i ens intresse. En riktig kunskapsnörd också!
 
   Min senaste version av Esme
 
Från Ellen Snowhome:
Vad är din drömuppdatering?
   Hm, svårt! Just nu känner jag att en total remake på spelets garderob vore en riktig dröm. Spelet skulle verkligen må bra av ett bättre system för oss då det kommer till att välja kläder!
 
 


Luna Friendstreet

Haha, undrade vart mina frågor tagit vägen! ;D

Esmeralda Diamondsong

Hej Esme! Jag undrar vad du har fått den där tröjan som du har på dig när du spelar in det där uppdraget där du är på Dark Cores oljeplattform ifrån? (den är såå snygg)

Svar: Inte en aning, kolla på Star Stable Database!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.